2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Messi Recep Fenerli çıktı

YAŞI 15, DEĞERİ 3 MİLYON EURO

Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı'nda transfer edilmesi konusunda görüş bildirilen Denizlispor'un 15 yaşındaki alt yapı oyuncusu Recep Niyaz, gelen tekliflerin kendisini gururlandırdığını söylerken, yeşil siyahlı kulübün genç oyuncu için 3 milyon euro fiyat belirlediği öğrenildi.

Denizlispor'un alt yapısında yetişen ve şu anda U-16 Futbol Takımı'nda forma giyen 15 yaşındaki Recep Niyaz'a ünlü kulüplerden teklif yağıyor. Galatasaray'ın transferi için çalışma başlattığı öğrenilen Denizlispor Koleji 10. sınıf öğrencisi Recep Niyaz'a, Avrupa'dan da teklif yağıyor. Ajax, Manchester United gibi dünyanın en önemli kulüplerinin de teklifte bulunduğu öğrenilen Recep Niyaz 3 yıl önce 12 yaşındayken profesyonelliğe imza attı.

6 kez U-16 Milli Takım forması giyen Recep, transferiyle ilgili tüm yetkinin Denizlispor Kulübü ile ailesinde olduğunu, kendisinin sadece derslerini düşündüğünü söyledi. Recep Niyaz, 7 yıldır Denizlispor alt yapısında futbol oynadığını ve Denizlispor Koleji 10.sınıf öğrencisi olduğunu belirterek, "Denizlispor'da yetişmek ve yükselmek gerçekten gurur verici. Galatasaray ve Fenerbahçe Türkiye'nin önde gelen kulüpleri olduğu için onların transfer listesinde olmak çok ayrıcalıklı bir şey diye düşünüyorum. İnşallah hayırlısı ne ise o olur" dedi.

Yurt içindeki büyük kulüplerin dışında yurt dışından da çeşitli teklifler geldiğini belirten Recep Niyaz, "Ajax çok ciddi tekliflerde bulundu. Bunun yanı sıra Manchester United ve bazı İngiliz takımlarından da teklifler geldi. Danone Milli Takımı'nda oynarken bir İtalyan kulübü de beni istemişti" dedi. Tüm futbolcuların olduğu gibi kendisinin de hedefleri olduğunu belirten Recep Niyaz, "Ben de Avrupa'da futbol oynamak istiyorum. Avrupa'da futbol oynayabilmek için kendimi biraz daha geliştirmek zorunda olduğumu biliyorum. Ama öncelikle Türkiye'de büyük kulüplerde futbol oynamak istiyorum" dedi. Kendisinin Fenerbahçeli olduğunu ve ilk tercihinin Fenerbahçe olacağını ifade eden Recep, "Galatasaray da olursa buna hayır demem. İlerideki ekmek paramı futboldan kazanacağım için benim için fark etmez" dedi.

Sınıf arkadaşları ise, Recep'in başarısından gurur duyduklarını söyleyerek, "Denizlispor'dan böyle bir oyuncunun, böyle bir yeteneğin çıkması çok güzel" dediler.

Recep Niyaz'ın transferiyle ilgili olarak Denizlispor Başkanı Ali İpek'in Galatasaray'la görüştüğü ve 3 milyon Euro istediği öğrenildi. Ali İpek, "Recep çok değerli bir oyuncu. Biz kulüp olarak bir fiyat belirledik. Bunu veren Recep'i alır" dedi.

YAŞI 15, DEĞERİ 3 MİLYON EURO
YAŞI 15, DEĞERİ 3 MİLYON EURO
YAŞI 15, DEĞERİ 3 MİLYON EURO
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 17:36:05
Güncelleme :12 Kasım 2009 Perşembe 22:38:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
demircan yiyen IP: 88.240.71.xxx Tarih : 29.01.2010 10:33:23

seni çok beğendim.Türkiye-Belgium maçında izledim.Ödemiş BLD Sporla  geldik.Tebrikler.