2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Mesut Bakkal'dan sitem

Denizlispor ile yollarını ayıran teknik direktör Mesut Bakkal, kulüpten fazla para istediği ve bu nedenle anlaşamadıkları yolundaki söylentilere tepki gösterdi.

Bir yıl için 1 milyon 150 bin lira talep ettiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını dile getiren Bakkal, "Rakamın 1 milyon 150 bin lira olduğu doğru ama bu sadece benim değil, 4 kişilik teknik kadronun toplam alacağı paraydı. Türkiye'de bu rakamlar, 2. Lig'deki hocalara veriliyor. Ayrıca benim derdim para da değil. Ben saygı bekliyorum. O kulüpte 2,5 ay eşofmanı sırtımdan çıkarmadan çalıştım. Gecemi gündüzümü Denizlispor'un kurtuluşuna adadım. Göreve geldiğimde, `Bu takım düştü. Deli misin sen?" dediler. Ama futbolcularla, yönetimle, camiayla, taraftarla ele ele verip kurtulmasını sağladık. Denizlispor'un ligde kalması demek, kasasına 14 milyon lira girmesi demek. Kimse bunun hesabını yapmıyor" dedi.

Transfer bütçesinin de görev kabul etmemesinde belirleyici olduğunu sözlerine ekleyen Mesut Bakkal, "Futbolcu 200 bin lira alırken ben 2 milyon lira alsam ne olur? O oyuncuyu nasıl motive ederim? Fenerbahçe'nin bir yerli futbolcu için 9-10 milyon Euro harcadığı bir ligde ciddi bütçelerle yola çıkamazsanız, düşmemeye oynamaktan başka seçeneğiniz kalmaz" şeklinde konuştu
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2009 Pazar 15:23:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?