7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Meteoroloji'den önemli uyarı!

Denizli'de, yarın kuvvetli sağanak ile lodos görülmesinin beklendiği bildirildi.

Denizli Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, son değerlendirmelere göre, Muğla iline yakın ilçelerinde bu akşam akşam saatlerinde kuvvetli sağanak görülebileceği belirtilerek, yağışlar nedeni ile sel, taşkın gibi olumsuzluklara karşı karşıya kalınabileceği uyarısında bulunuldu.

Kuvvetli yağış ve lodosun yarın da Denizli'nin kıyı Ege kısımlarında yakın bölgelerinde etkili olmasının beklendiğinin kaydedildiği açıklamada, vatandaşların özellikle rüzgardan dolayı oluşabilecek soba zehirlenmesi, çatı uçması gibi konulara karşı duyarlı olmaları istendi.

Yarın beklenen yağışın, kentin yüksek kesimlerinde kar şeklinde görülmesinin ve kar yağışının pazar günü rüzgarın kuzeye dönmesiyle birlikte il merkezinde de etkili olmasının tahmin edildiğinin belirtildiği açıklamada, kar yağışı nedeni ile ulaşımda görülebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerektiği ifade edildi.

Açıklamada, kentte yağışların pazartesi ve salı günleri de sağanak şeklinde kendisini göstermesinin beklendiği kaydedildi.

 

AA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2012 Cuma 19:03:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?