3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Metrelerce savruldu

OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI KADIN YOL KENARINA SAVRULDU

Denizli'de, bir otomobilin çarptığı genç kadın yol kenarına savruldu.

Kaza, öğle saatlerinde Gazi Bulvarı Merkez Bankası önünde meydana geldi. Sait D. (27) yönetimindeki 20 DK 620 plakalı otomobil, Delikliçınar Meydanı yönünde seyrederken karşıdan karşıya geçen 24 yaşındaki Sibel Karahan'a çarptı.

Çarpmanın etkisiyle Sibel Karahan metrelerce ilerideki yol kenarında bulunan çiçeklerin üzerine savruldu. Aldığı darbeyle ağır yaralanan Sibel Karahan'ı gören vatandaşlar şoke olurken, soğukkanlı olanlar yaralı kadının yanına koştu. Çiçeklerin üzerinde hareketsiz kalan kadın için bir yandan ambulans çağıran vatandaşlar bir yandan da kadının hayatta kalması için bilincini açık tutmaya çalıştı. Bir genç erkek ve bir genç bayan yaralı kadının yanına giderek, "Ne olur nefes al, gözlerini açık tut" diye uyarılarda bulundu. Kaldırım kenarında bekleyen diğer vatandaşlar da, ambulans gelene kadar yaralının kıpırdatılmaması için sürekli uyarılarda bulundu.

Kaza yerine gelen 112 sağlık ekibi, ilk müdahaleyi yaptıkları yaralı kadını ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Bayanın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Kazada kadına çarpan otomobil refüjleri geçip karşı şeride geçerken, araç sürücüsü Sait D. kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı.

OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI KADIN YOL KENARINA SAVRULDU
OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI KADIN YOL KENARINA SAVRULDU
OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI KADIN YOL KENARINA SAVRULDU
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 15:24:05
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 18:49:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?