6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Mezuniyet coşkusu

DTO AHİ SİNAN İLKÖĞRETİM OKULUNDA MEZUNİYET COŞKUSU

Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlköğretim Okulu'nda 3. Geleneksel Pilav Günü ve Mezuniyet Töreni düzenlendi.

Okul yönetimi, okul aile birliği ve Denizli Ticaret Odası'nın ortaklaşa düzenlediği etkinlikte, 2010 SBS'de 7. sınıflarda 500 puan alan Şeyma Gülsüm Şencan ve diğer başarılı 4 öğrenciye çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca okuldan bu yıl mezun olan 66 öğrenciye de Denizli Ticaret Odası tarafından kol saati, çeşitli alanlarda başarılı olan 30 öğrencilere hediyeler verildi.

Törende konuşan Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Halil Öztürk, geleneksel hale getirdikleri etkinlik ile öğrencilerle velileri ve eski mezunları bir araya getirdiklerini söyledi. Okul Müdürü Nail Oğuz ise, destekleri dolayısıyla Denizli Ticaret Odası'na teşekkür ederek, "Okulumuzu yaptıran Denizli Ticaret Odası, her türlü desteğine devam etmektedir. Eğitim öğretim yılı sonunda, mezun olan öğrencilerimizle birlikte çeşitli alanlarda başarılı olan öğrencilere çeşitli ödülleri Denizli Ticaret Odası'nın katkılarıyla verildi. Bu hediyeler sayesinde öğrencilerimizi başarı yolunda teşvik etmek istedik." dedi.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ise okulun elde ettiği başarılarla gurur duyduklarını belirterek, okula her türlü destek veren Denizli Ticaret Odası'na teşekkür etti.

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer ise yaptığı konuşmada, 2006-2007 eğitim öğretim yılında açılan okulun birçok ilklere ve başarılara imza attığını belirterek, şunları söyledi:

"Bugün okulumuzda eğitim gören öğrencilerimizin ilk mezunlarını veriyoruz. Bundan büyük bir sevinç ve kıvanç duyduğumu belirtmek istiyorum. Bugüne kadar eğitim alanında gösterdikleri çaba ve başarılarından dolayı okulumuzun idareci, öğretmen ve öğrencilerimiz ile onların başarısında büyük özveri gösteren velilerimizi kutluyorum. Bu konudaki yaptığımız yatırımın boşa gitmediğini görmek bizleri sevindirdi. Ayrıca okulumuza gösterdikleri ilgi dolayısıyla Denizli Ticaret Odası'nın yönetim kurulu üyelerine ve meclis üyelerine de teşekkür ediyorum." d

Yapılan konuşmalar sonrasında Okul Müdürü Nail Oğuz katkılarından dolayı Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer'e, Başkan Özer de başarıları dolayısıyla Oğuz'a plaket verdi.

DTO AHİ SİNAN İLKÖĞRETİM OKULUNDA MEZUNİYET COŞKUSU
DTO AHİ SİNAN İLKÖĞRETİM OKULUNDA MEZUNİYET COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2011 Perşembe 16:54:02
Güncelleme :16 Haziran 2011 Perşembe 17:04:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?