6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

MHP adayı Keskin'e sevgi seli

MHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ADAYI KESKİN'E SEVGİ SELİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Milletvekili adayı Ali Keskin, 12 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi başlattığı ilçe gezilerini sürdürüyor. Gittiği her yerde ilgiyle karşılanan Keskin, vatandaşlara yapacağı icraatlar hakkında bilgi aktarıyor. Yaptığı geziler hakkında bilgi veren Ali Keskin, şu ana kadar 7 ilçe, bağlı belde ve köyleri ziyaret ettiğini belirterek "Vatandaşlarımızın şahsıma gösterdiği ilgi sorumluluğumu bir kat daha artırdı. Üzülerek şunu belirtmeliyim ki, Denizli halkı gerçekten ilgiye ve hizmete susamış" dedi.

İlçe ziyaretlerinde MHP'nin seçim beyannamesini detaylarıyla anlatma imkanı bulduğunu kaydeden Keskin, şöyle konuştu: "Ekonomiden sağlığa, tarım politikasından dış politikaya, işsizlikten yoksullukla mücadeleye her yönüyle büyük bir titizlikle hazırlanmış olan seçim beyannamemiz, anlattığımız her yerde beğeniyle karşılanıyor."

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde 12 Haziran'a kadar sürdüreceğini belirten Keskin, sözlerine şöyle devam etti: "Bizi iktidara taşıyacak olan seçim beyannamemizi bıkmadan usanmadan seçim tarihine kadar anlatmaya devam edeceğiz. Şu ana kadar yaptığım gezilerde gördüğüm manzara MHP 12 Haziran'da herkesi şaşırtacak bir sonuç alacak. Bunu hep beraber göreceğiz."

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2011 Pazar 17:42:02
Güncelleme :2 Mayıs 2011 Pazartesi 01:17:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?