7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Mhp kadın kollarına 20 yeni üye

MHP KADIN KOLLARINA 20 YENİ ÜYE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Kadın Kolları tarafından 'İktidara Yürüyüş Birlik ve Dayanışma' yemeğinde 20 yeni üyeye rozetleri takıldı.

MHP Kadın Kolları İl Başkanı Ebru Leman Kalkan'ın ev sahipliğinde Çamlık Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen yemeğe MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, İl Başkanı Zafer Kaplan, Merkez İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren ve çok sayıda partili katıldı. Kadınlara yönelik etkinliklere devam edeceklerini belirten MHP İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Leman Kalkan, "41 yıllık geçmişe sahip partimizde çeşitli yollarla yıpratılmak istenmektedir. Kadın kolları olarak partimize üye bayanlarımızın dikkatini bu olaylara çekmek, yaklaşan genel seçim öncesinde fikir alışverişinde bulunmak ve bir olmak için yemek düzenledik. Önümüzdeki günlerde etkinliklerimiz devam edecek" dedi.

Seçimlerde kadınların oylarının çok önemli olduğunu, kadın kollarına MHP olarak büyük önem verdiklerini belirten MHP İl Başkanı Zafer Kaplan da "AK Parti'nin aldığı oyların yüzde 70'i bayanlarımızın oyları. MHP olarak kadın kollarımızın yardımı ve çalışmalarıyla bizde kadınlarımızın oylarının büyük bölümünü almak istiyoruz. MHP olarak bu güne kadar kadınlarımıza yeterince kapılarımızı açamadık. Değişen ve yenilenen tüzüğümüzle artık MHP çatısı altında kadınlarımızda çok kolay ve istedikleri gibi siyaset yapabiliyorlar. Kadın kollarımızın etkinliğine bayanlarımızın gösterdiği yoğun ilgi MHP olarak doğru bir yolda oldumuzu bizlere gösteriyor. Genel seçimlerde özellikle de bayanlarımızın destekleri ve oylarıyla sandıktan iktidar olarak çıkacağız" ifadelerini kullandı.

MHP İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen yemeğe katılımın yüksek olmasının sevindirici olduğunu dile getiren MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Biz siyasette demokrasiden ve milliyetçilikten asla taviz vermeyiz. Partimize üye kadınlarımızın da bizimle aynı düşünde olarak siyaset yapmaları en büyük arzumuz. Bizler çok çalışmalı ve halkımızı partimize davet ederek oy istemeliyiz. Bunu yaparken de partimizin politikasını iyi bilmeli, iktidar olduğumuzda hayata geçireceklerimizi iyi öğrenmeliyiz. Bu kalabalık ve coşku bizi iktidara taşıyacak."

Konuşmaların ardından partiye katılan 20 yeni bayan üyeye rozetlerini MHP Denizli Milletvekili Ayna, İl Başkanı Kaplan, İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Cafer Birtürk, Kadın Kolları Kalkan ve Merkez İlçe Başkanı Dağdeviren taktı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2011 Cumartesi 16:01:05
Güncelleme :19 Şubat 2011 Cumartesi 23:06:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?