2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

MHP'den Hemşehrilik Kartı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Denizli Belediyesi yönetimine geldikten sonra dar gelirli vatandaşlara Hemşehrilik Kartı verileceğini söyledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, belediye yardımlarının devam edeceğini, fakat bunun kurumsallaştırılarak, gerçekleştirileceğini söyledi.

Hemşehrilik Kartı'nı ihtiyaç sahiplerine vereceklerini dile getiren Bahtiyar, "Yoksul hemşehrilerimiz bu kartla tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Bu kartı alacak kişiler için hane halkı gelir araştırması yapılacak. Bu gelir araştırmasında geliri çok düşük olan ailelere bu kart verilecek. Bu kartı alan kişiler rencide olmadan, veren elin alan eli görmediği bir sistem oluşturacağız. Kart sahipleri ulaşımdan belediye hizmetlerine, gıda ve giysi ihtiyaçlarına kadar bu kartla ihtiyaçlarını karşılayacak. Denizlililer, herkesi kucaklayan, kentte yaşayanları mutlu edecek olan bizim kadrolarımızı seçecektir. Biz azarlayan değil, gülümseyen çözüm üreten bir yönetim olacağız. Denizli Belediyesi halkın evidir. Denizlili tekrar evine kavuşacaktır. Denizli'yi tekrar üretimin başkenti yapacağız" dedi.

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmaları çerçevesinde dernekleri de tek tek ziyaret ederek, sorunlarını dinliyor. Kızılcabölüklüler Vakfı üyeleri ile de biraya gelen Bahtiyar ve kurmayları projelerini anlattı, destek istedi. Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, derneklerin en önemli problemlerinden birisinin yapısal sorunlar olduğunu belirterek, "Derneklerin bu problemlerini çözmek için sivil toplum kuruluşları kompleksi inşa edeceğiz. Bu merkez, derneklerin yer sorununu ortadan kaldıracak bir proje. Bu yapının alt katı otopark olacak. Hemen üst kısmında ise bin kişilik bir kongre salonu olacak. Ayrıca derneklerin toplantılarını yapabileceği, aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri küçük salonlar yer alacak. Binanın üst katlarında ise dernek ofisleri olacak. Bu kompleks Denizli merkezde büyük toplantı ve kongre için ihtiyaç olan yer sorununu da ortadan kaldıracaktır. Bu sayede Denizli kongre turizminden de gelir elde edebilecek" dedi. Bahtiyar Denizli'de 20 bini aşkın üniversite öğrencisi bulunduğunu, başta barınma olmak üzere bu öğrencilerin sorunları için de proje üretmeyi sürdürdüklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 23:50:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?