3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

MHP'li başkan DP'ye geçti

Demokrat Parti (DP) Denizli Acıpayam ve Gemiş belediye başkan adayları belirlenirken, MHP Kıralan Belediye Başkanı da DP'ye geçti.

DP Denizli İl Teşkilatı'nda katılım ve belde başkan adayları tanıtım toplantısı düzenlendi. DP Denizli Merkez İlçe Başkanı Fatih Boya ve partililerin de katıldığı toplantıda konuşan DP İl Başkanı Zafer Bakırsoy, Denizli merkez, ilçe ve beldelerde iddialı olduklarını söyledi.

Partilerine katılımın yoğun olduğunu, diğer partilerden kendi partilerine geçen belde ve belediye başkanlarını tanıtmaya devam edeceklerini belirten Zafer Bakırsoy, en kısa sürede Denizli Belediye Başkan adayını da açıklayacaklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından MHP'nin Çivril Kıralan Belediye Başkanı Muhammet Kılıçarslan'a il başkanı Zafer Bakırsoy tarafından rozet takıldı. MHP İl Başkanlığı ile yaşadığı sorunlar sebebiyle MHP'den ayrıldığını ve DP'ye geçtiğini belirten Muhammet Kılıçarslan, yeni partisiyle çalışmalarını daha iyi şekilde sürdüreceğine inandığını söyledi.

Toplantıda, DP Acıpayam Belediye Başkan adayı veteriner hekim Emin Okkaya ve Çardak Gemiş Belediye Başkan adayı Süleyman Birer de tanıtıldı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 13:30:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?