2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

MHP'ye katılanlara rozet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar çeşitli partilerden MHP'ye katılann 80 kişiye parti rozeti taktı.


Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, İstiklal Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlara hitap eden Ümit Bahtiyar, 29 Mart'tan sonra Denizli Belediyesi'nin halkın evi haline geleceğini belirterek, "Sizler bizimle tek çatıda buluştunuz. Bu çatı her kesimi kapsıyor" dedi. İşsizlik probleminin giderek kanayan bir yara olduğunu vurgulayan Bahtiyar, "İnsanların birinci önceliği işsizlik. Çok büyük bir sorun yaşanıyor. Ekonomik sıkıntı had safhada. Dolayısıyla projelerimizi öncelikli iki soruna göre revize ettik. İşsizlik ve ekonomik sıkıntılara ilaç olacak uygulamalar yapacağız" dedi.

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, öncelikle Denizli Belediyesi'nde anlayışı değiştireceklerini ifade ederek, "Denizli Belediye Başkanı, yönetimde görev alanlar ulaşılabilir olacak. Vatandaşa sıcak yaklaşım gösterilecek. Vatandaşla temasta devamlılık sağlanacak, azarla değil anlayışla yaklaşılacak. Sorun üreten değil, çözüm üreten bir belediye olacak. Uygulayacağımız proje, yapacağımız çalışma hangi kesimi ilgilendiriyorsa mutlaka onların fikirleri alınacak. Üretimin önünü açacağız" dedi.MHP Denizli Belediye Başkanı Ümit Bahtiyar, daha sonra partiye yeni katılanlara rozetlerini taktı.
 

İha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 16:36:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?