2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Milli Takım'a kuaför desteği

Denizli'de bir kuaför salonunda çalışanlar, Milli Takım'a destek olmak amacıyla bugün milli formalarla işbaşı yaptı.


Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalinde bu akşam Almanya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'na tüm ülkeden destek yağarken, Theberber Kuaför Salonunda çalışanlar bugün milli formalarla iş başı yaptı. Milli Takım maçının sonuna kadar formayla çalışmaya devam edeceklerini belirten çalışanlar salonun camına da Türk bayrağı astı. Milli Takım'a verdikleri desteği görsel anlamda da göstermek istediklerini belirten Theberber'in sahibi Mustafa Kayatürk, "Bu desteğin sadece düşünce olarak kalmasını istemedik. Futbolcular formalarını giyip maça çıkıyor. Biz de bu şekilde işbaşı yaparak onlara destek verebileceğimizi düşündük" dedi.
Milli futbolcu Nihat'ı çok sevdiğini, bu yüzden yanında çalışan 3 çırağın Nihat'ın 8 numaralı formasıyla bugün işbaşı yaptıklarını belirten Mustafa Kayatürk, "Nihat, hem futbolu, hem kişilik olarak kendisini geliştiren bir insan. Annesinden emdiği süt helal olsun. Kaliteli bir futbolu ve insan. Nihat benim için bambaşka birisi. O yüzden çıraklara Nihat forması giydirdik" diye konuştu.


Theberber çalışanlarının büyük bölümü Türkiye'nin Almanya'yı 3-1 veya 2-1 gibi sonuçlarla yeneceğini söylerken, bazıları da penaltı atışları sonunda tur atlayan tarafın A Milli Takım olacağı tahmininde bulundu.

..
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 13:00:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?