3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Minik öğrencilerden anlamlı bağış

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Denizli'de Sevgi Eli'ni ziyaret eden Kardelen Çocuk Köşkü öğrencileri, kullanmadıkları elbise, oyuncak, eğitim araç gereçleri ile çeşitli gıda maddelerini ihtiyaç sahibi çocuklara gönderilmek üzere bağışladı.

Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Eli hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırma çalışmaları sürdürürken, Sevgi Eli Mağazası'na öğretmenlerinin eşliğinde gelen Kardelen Çocuk Köşkü öğrencileri yanlarında getirdikleri malzemeleri görevlilere teslim etti.

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hayrettin Duran'ın da katıldığı ziyarette çocuklara yardımların ihtiyaç sahiplerine nasıl dağıtıldığı anlatıldı. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, öğrencilere bağışları için teşekkür ederek, bağışlanan eşyaların ihtiyaç sahibi çocuklara teslim edileceğini söyledi. Çocukların evlerindeki eşyaları daha özenli kullanmalarını ve ihtiyaç duyulmadığı zaman, bu eşyaları atmak yerine ihtiyaç sahibi çocuklara bağışlamalarını isteyen Çınar, Sevgi Eli'nin bu konuda her türlü yardıma hazır olduğunu ifade etti.

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI BAĞIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 17:16:02
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 17:20:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?