3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Minik şampiyona Zeybekçi'den ödül

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Antalya'da düzenlenen 9-10 Yaş Bahar Şenliği Tenis Turnuvası'nda Türkiye Şampiyonu olan 9 yaşındaki Yağmur Caner'i altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Şampiyon tenisçi Yağmur Caner antrenörü Arif Akşit ve ailesiyle birlikte Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'yi makamında ziyaret etti. Yağmur Caner, turnuvada kazandığı kupayı Başkan Zeybekci'ye verdi. Antrenör Arif Akşit, 9-10 Yaş Bahar Şenliği Tenis Turnuvası'nda Yağmur Caner'in oynadığı 6 maçı da kazanarak şampiyon olduğunu belirterek, spora verilen desteğin artmasıyla kazanılan şampiyonluklarda da artış olacağını söyledi.

Denizli Belediye Başkanı Zeybekci de, minik tenisçi Yağmur Caner'i kutlayarak altın taktı ve çeşitli hediyeler verdi. Başarılı her sporcunun ödüllendirilmesi gerektiğini kaydeden Zeybekci, "Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bizim için asıl olan Denizli'de herkesin spor yapabilmesidir. Tenisin de herkesin yapabileceği bir spor dalı olması gerekir. Bunun için kentin her yerine tenis kortu yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Şampiyonluğa giden yol bu yaşlarda başlıyor. İnsanların ilerde büyük şampiyonluklar yaşabilmesi için küçük yaşta çalışmalara başlaması gerekir. Biz de bunun alt yapısını hazırlıyoruz.”dedi.

Afir Yalınkaya İlköğretim Okulu öğrencisi Yağmur Caner, Ocak ayında Türkiye Futbol Federasyonu'nun İzmir'de düzenlediği 9-10 Yaş Tenis Turnuvası'nda da Türkiye 3.lüğünü kazanmıştı.

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 19:44:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?