6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Miniklerin karne hediyesi belediyeden

MİNİKLERİN KARNE HEDİYESİ BELEDİYEDEN

Denizli Belediyesi, belediye sınırları ve mücavir alan içinde kalan tüm ilköğretim okullarında öğrenim gören minik öğrencilere karne hediyesi olarak tatil kitabı verdi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Namık Kemal İlköğretim Okulu ve Vakıfbank İlköğretim Okulunda düzenlenen törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, "Eğitim alanında belediyemizin hizmetleri oldukça fazladır. Bugüne kadar ne istediysek bizi geri çevirmediler ve yardım ettiler. Bu kitapları hazırlatan başta başkan Osman Zolan olmak üzere tüm belediye personeline teşekkür ediyorum" dedi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, eğitimin önemine işaret ederek, "Eğitim bir ülkenin vazgeçilmezidir. Eğer bir ülkede eğitim yoksa o ülkede gelecek yoktur, geleceğe güvenle bakma yoktur. Onun için bir ülkenin zengin olması o ülkede petrol ve madenlerinin olması değildir. Bir ülkenin zengin ve güçlü olmasının yolu eğitimden geçer. Ancak bu şekilde başarıya ulaşılabilir. Bizde kurumumuz olarak imkanlarımız ölçüsünde eğitime destek veriyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Zolan ve Milli Eğitim Müdürü Oğuz, çocuklara tatil kitaplarını dağıttı.

Törende ayrıca 1. ve 2. kademe okuma yazma kursuna katılan kursiyerlere sertifika verildi. 78 yaşında okuma-yazma öğrenen Havana Ateş, sertifikasını Başkan Zolan'dan aldı.

MİNİKLERİN KARNE HEDİYESİ BELEDİYEDEN
İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2011 Salı 16:47:01
Güncelleme :14 Haziran 2011 Salı 19:22:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?