3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Müdüre seks tuzağı

Denizli Defterdarlığı'na bağlı Milli Emlak Müdür Yardımcısı Ş.B. (45), 3 kadın ve 2 erkeğin içinde bulunduğu seks tuzağına düşürüldü. İddiaya göre, çete üyesi bir kadının evine ilişki için giden Ş.B.'ye, kadının kocası ve kardeşi rolünde eve gelen çete elemanları tarafından çıplak fotoğrafları çekilerek zorla 30 bin liralık senet imzalattırıldı.

Çetenin 10 bin TL daha istemesi üzerine müdür polise haber verince, 5 kişi yakalanarak tutuklandı.

Olay geçtiğimiz hafta Denizli'de meydana geldi. İddiaya göre, Denizli Defterdarlığı'na bağlı Milli Emlak Müdür Yardımcısı olan Ş.B., N.D. (25) ile tanıştı. N.D. müdür yardımcısı Ş.B.'yi seks tuzağına düşürmek için evine çağırdı. İncilipınar Mahallesi'ndeki eve giden Ş.B., çete üyesi N.D. ile ilişkiye girdiği sırada çetenin diğer üyeleri, kadının kocası rolündeki O.M. (30) ve kardeşi rolündeki T.A. (31) tarafından evde basıldı.

Zanlılardan koca rolünü oynayan O.M. müdür yardımcısı Ş.B.'nin başına tabanca dayayarak "İkinizi de öldüreceğim" dedi. Başına tabanca dayanan müdür yardımcısı Ş.B.'nin çıplak fotoğraflarını çekip, üzerindeki 800 TL parasını gasp eden zanlılar, 30 bin TL'lik de senet imzalattı. Ş.B. olayın ardından çete üyeleri tarafından serbest bırakıldı. Çete üyeleri geçtiğimiz pazartesi günü Ş.B.'yi arayarak çıplak fotoğraflarını internette yaymakla tehdit edip 10 bin TL daha para istedi. Bunun üzerine Ş.B. polise giderek olayı anlattı.

Olayla ilgili polis geniş çaplı operasyon başlattı. Çete üyeleriyle Candoğan Parkı'nda buluşan müdür yardımcısı Ş.B. parayı vermek üzereyken polis operasyon yaparak çete üyelerini suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan O M., T.A., N.D., H.Ç. (28) ve G.T. (27) sorgularının tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Denizli Milli Emlak Müdür Yardımcısı Ş.B. konuyla ilgili açıklama yapmadı.

Hacı Selamoğlu - Ajans Habertürk
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2010 Cumartesi 16:54:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?