2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Mühendisler korosu coşturdu

Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Türk Sanat Müziği Korosu, Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde verdiği konserde dinleyicilere müzik ziyafeti sundu.

Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Türk Sanat Müziği Korosu Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde yıl sonu konseri verdi. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı konserde, Hulusi Şimşek yönetiminde çalışmalarını sürdüren koro bu yıl dördüncü kez müzikseverlerin karşısına çıktı.

Sunuculuğunu Şenel Çalışkan'ın yaptığı ve Türk Sanat Müziği'nin seçkin örneklerinden toplam 27 eserin seslendirildiği konser, izleyiciler tarafından büyük beğeni ile karşılandı. Zaman zaman izleyicilerin de eşlik ettiği konser neşe içinde geçerken, gecenin sonunda koro ayakta alkışlandı. 2004 yılında Oda Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu bünyesinde oluşturulan koro, çalışmalarını uzun süre nazariyat ve solfej dersleri ile sürdürdü. Koro kuruluşundan beri Şef Hulusi Şimşek yönetiminde çalışmalarını sürdürürken, koronun sorumluluklarını Hasan Çizmeci ve İsmet Oluk yapıyor. Yaklaşık 75 kişiden oluşan koro, önümüzdeki dönemde çalışmalarını genişleterek sürdürmeyi hedefliyor.

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 15:02:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?