3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Muhtarlar bilgilendirildi

Denizli Valiliği İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü tarafından, muhtarların ve evlendirme memurlarının nüfus iş ve işlemlerinin yürütülmesinde bilgilendirilmesi, yaşanan sorunlar var ise çözüme kavuşturmak amacıyla toplantı düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Vali Yavuz Erkmen, Vali Yardımcısı İsmet Akyol, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Doğan Kartal, Muhtarlar Derneği Başkanı Sabahattin Çolak, evlendirme memurları ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, nüfus kayıtlarının devletin temel dayanağı olduğunu, bu kayıtlardaki en küçük yanlışlığın doğumdan ölüme kadar birçok olayı etkilediğini, bu sebeple bu kayıtlar yapılırken çok dikkatli olunması gerektiğini söyledi. Gelecek isteklere valilik olarak yardımcı olacaklarını sözlerine ekleyen Vali Erkmen, Denizli'nin gün geçtikçe büyüyen ve gelişen bir il olduğunu, buradaki başarıda herkesin payının olduğunu söyledi.

Konuşmanın ardından Vali Yavuz Erkmen seçilen muhtarları tebrik etti. İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Doğan Kartal ve diğer görevliler katılımcıların sorunlarını dinleyerek çözüm yolları için fikir alışverişinde bulundular.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 16:28:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?