2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Muhtarlardan Pekdemir'e plaket

MUHTARLARDAN PEKDEMİR'E PLAKET

Türkiye Muhtarlar Derneği Denizli Şubesi yeni yönetim kurulu, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir'i ziyaret etti.

Türkiye Muhtarlar Derneği Denizli Şubesi'nin kısa süre önce göreve başlayan yeni yönetimi İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir'i ziyaret etti. Pekdemir, Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Şubesi Başkanı Sabahattin Çolak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüş alışverişinde bulundu. Muhtarlar Derneği Başkanı Sabahattin Çolak, iki dönem görev yapan Meclis Başkanı Halil Pekdemir ile uyumlu bir çalışma sergilediklerini dile getirdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir, 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanunu'nun yürürlüğe girmesi ile İl Genel Meclislerinin daha etkin bir duruma geldiğini, kaynaklarının da arttığını ifade etti. Yerel sorunların Ankara'dan değil, kaynağında çözülmesi gerektiği anlayışıyla yürürlüğe konulan yasanın olumlu sonuçlar verdiğini belirten Pekdemir, "İl Genel Meclisleri yeni yasa ile önemli bir kurum haline geldi. İl Genel Meclisleri, artık Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yerel düzeydeki organizasyonu konumuna geldi. Artık birçok yatırımın kararını yerelde alabiliyor ve uygulamaya koyabiliyoruz. Genel bütçeden aldığımız paylar da arttı. Bu sayede daha hızlı ve etkin hizmet üretebiliyoruz" diye konuştu.

Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Şubesi Başkanı Sabahattin Çolak, Meclis Başkanı Pekdemir'e muhtarlarla sergilediği uyumlu çalışma ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

MUHTARLARDAN PEKDEMİR'E PLAKET
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 12:03:00
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 13:18:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?