3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Muhtarlık binaları belediyeden

MUHTARLIK BİNASI BELEDİYEDEN

Denizli Belediyesi ihtiyaç duyulan mahallelere muhtarlık binası yaptırıyor. Belediye ekipleri eskimiş yıpranmış, kullanılamayacak duruma gelen binaları da yıkarak yerine yenisini dikiyor.

Denizli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç olan mahallelerde muhtarlık binası yapımına başladı.

29 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından yeni mahalle sınırları da değişmiş ve yeni düzenlemeler yapılmıştı. Müdürlük, böylece toplamda 79'a ulaşan mahallelerin muhtarlık binalarını inceledi. Bazı mahallelerde muhtarlık binalarının biran önce elden geçirilmesine bazılarına ise yıkılarak yerine yenisi yapılmasına karar verildi.

Kuşpınar, Fesleğen Mahallesi ve Mehmetçik mahallelerinde ise ivedilikle hizmet binası ihtiyacının karşılanması sağlandı. Bu mahallelerde 1 ay önce yapımına başlanan muhtarlık binaları tamamlanma aşamasına geldi. Muhtarlık binaları ihtiyaçlara göre modern bir tarzda planlandı ve ardından uygulamaya geçildi. 40 metrekarelik alan içerisinde tasarlanan hizmet binasında muhtarlık odası, bekleme salonu, tuvalet ve mutfaktan oluşuyor.

Böylece muhtarlar, yeni yapılan ve yapılacak olan mahalle muhtarlıkları, sağlıklı, rahat ve huzurlu bir ortamda işlerini yapacak.

MUHTARLIK BİNASI BELEDİYEDEN
İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2009 Çarşamba 10:58:04
Güncelleme :18 Kasım 2009 Çarşamba 13:33:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?