2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

MÜSİAD 20. yaşını kutladı

MÜSİAD 20. YAŞINI DENİZLİ'DE KUTLADI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'in de katılımıyla Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısını Denizli'de gerçekleştirdi.

Denizli'deki toplantıya Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, MÜSİAD Başkanı Ömer Cihad Vardan, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve MÜSİAD il başkanları katıldı. Açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Başkanı Ömer Cihad Vardan 20. yılı kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek emeği geçen herkese şükranlarını sunduğunu söyledi. Daha sohra gündeme ilişkin konuşan Vardan terör ve şiddete başvurarak demokratik hakların kazanılamayacağını belirterek, "Demokratik açılım

süreciyle terör olaylarını ayrıştırmamız lazım. Milli birlik ve kardeşlik projesi devam ederek kararlı duruşumuzdan ödün vermemek gerektiğini bir kez daha vurgulamak istiyorum" dedi.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Demir de terör olaylarıyla ilgil olarak başladığı konuşmasında hep birlikte bu ülkenin içinde yaşanıldığını ifade ederek, "Yine şehitlerimiz var. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Hepimizin başı sağolsun. İnşallah yakın bir gelecekte bu terör olayını halledeceğiz. Bu ülke için hak arama yolunun asla kan ve terör olmadığını ifade ediyorum. Bu konuda verilebilecek en ileri düzeyde insan hakkını vermeye çalışan bir iktidar var bu ülkede" ifadelerini kullandı.

Ekonomik gelişmelere de değinen Bakan Demir, "Bizim ihracatımız daha çok Avrupa ülkelerine. Ama biz bu büyümeyi onların ülkelerinde bir canlılık olmadığına göre diğer alternatif pazarların bu büyümeye katkı sağladığını söylemek durumundayım. Bu pazarlara dikkat etmek gerekir" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından MÜSİAD'ın 20. yılı olması nedeniyle dev bir pasta kesildi. Bu sırada bir işadamının 'bıçak kesmiyor' diyerek Bakan'dan para istemesi gülüşmelere neden oldu. Bakan 20 TL vererek bıçağı aldı ve pastayı kesti.

MÜSİAD 20. YAŞINI DENİZLİ'DE KUTLADI
MÜSİAD 20. YAŞINI DENİZLİ'DE KUTLADI
MÜSİAD 20. YAŞINI DENİZLİ'DE KUTLADI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2010 Cumartesi 09:12:04
Güncelleme :3 Temmuz 2010 Cumartesi 17:38:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?