6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

MÜSİAD'ta yeni yönetim belirlendi

MÜSİAD YENİ YÖNETİMİ BELİRLENDİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi yeni yönetimi belirlendi.

MÜSİAD Denizli Şubesi'nin önceki gün yaptığı 2011 yılı olağan genel kurulda şube başkanı Ayhan Doğruyol'un görevi bırakmasıyla seçilen yeni yönetim görev dağılımı yaptı. MÜSİAD Denizli Şube Başkanlığı'na seçilen Necip Filiz, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Filiz, “Babam Ali Filiz'in MÜSİAD Denizli Şubesi kurucuları arasında olmasından dolayı uzun yıllardır bu sivil toplum kuruluşunun içinde bulunuyorum. MÜSİAD bayrağını layıkıyla taşımak ve örnek bir sivil toplum kuruluşu olmak için çalışacağız” dedi.

Basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Filiz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli otomobil üretilmesi konusunda işadamlarına çağrıda bulunmasını değerlendirerek, “Dünyanın gelişmiş ülkelerinin başkanları kendi ülkelerinde üretilen otomobiller dışında otomobile binmiyor. Devlet yönetimi olarak bu konuda kararlılık gösterilirse biz de ithal otomobil yerine kendi otomobilimizi kullanırız” diye konuştu.

MÜSİAD Denizli Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Gonca da, “Otomotiv yatırımında üretimi yapacak iradenin olması gerekiyor. Başbakan bu konuda temennisini dile getirdi. Otomobil üretimi çok büyük tasarım, alt yapı ve fizibilite çalışması gerektiriyor. Lojistik olarak Denizli'de bunun gerçekleşmesi çok zor. Denizli bu konuda cazip bir yer değil” ifadelerini kullandı.

MÜSİAD Denizli Şubesi yeni yönetimi Necip Filiz, Mehmet Akgün, Samim Tefe, Engin Boyacı, İsa Dal, Nuri Özdeniz, Mustafa Gonca, Kürşat Erkan, Sacit Atıcı, İbrahim Uzunoğlu, Osman Rıza Cenani, Hurşit Şirin, Hasan Gürlesin ve İsmail Biltekin'den oluşuyor.

MÜSİAD YENİ YÖNETİMİ BELİRLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2011 Çarşamba 11:18:03
Güncelleme :26 Ocak 2011 Çarşamba 11:55:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?