2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Müşteriyi korumak isterken..

Denizli'de inşaat halindeki bir binanın asansör boşluğuna düşen genç, itfaiye ve sağlık ekiplerinin büyük çabasıyla kurtarıldı.


Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde Gazi Bulvarı'nda meydana gelen olayda, lodos sebebiyle düşen işyeri tabelasını müşterilere zarar vermemesi için yan tarafta bulunan inşaat halindeki binaya koymak isteyen Mahir Yavuz Yılmaz (22), karanlıkta asansör boşluğunu fark edemeyince yaklaşık 2.5 metre derinliğindeki boşluğa düştü. Düşmenin etkisiyle yerde hareketsiz kalan gencin düştüğünü görenler durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, genci kurtarabilmek için büyük çaba sarf etti. İlk olarak Mahir Yavuz Yılmaz'ın düştüğü asansör boşluğuna merdiven koyarak inen sağlık ekipleri, gence serum ve boynuna boyunluk taktı. Büyük bir dikkatle sedyeye konulan gencin tüm sağlık işlemlerinin yapılmasının ardından itfaiye ekipleri de ipleri hazırlayarak boşluğa bıraktı. Yukarıdan atılan ipler yaralı gencin yattığı sedyeye bağlandı ve yukarıya çekilmeye başlandı. Büyük bir dikkat ve titizlikle gerçekleştirilen kurtarma operasyonunda sağlık ve itfaiye ekipleri yaralıyı sakin olması için sürekli uyardı. İplerle yukarıya çekilen Mahir Yavuz Yılmaz, ambulansa götürüldü.


Denizli Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alınan Mahir Yavuz Yılmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2008 Pazar 12:31:00
Güncelleme :24 Kasım 2008 Pazartesi 11:34:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?