3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Narkotikten şafak baskını

DENİZLİ'DE NEFES KESEN OPERASYON

Denizli'de, polis tarafından şafak vakti düzenlenen bir operasyonda, uyuşturucu ve haplar ele geçirilirken, olayla ilgili sekiz kişi yakalandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından, uyuşturucu satıcılarına yönelik başlatılan çalışmalar neticesinde önceki gün şafak vakti dokuz eve eşzamanlı baskın düzenlendi. Karşıyaka ve Eskihisar mahallelerinde esrar ve uyuşturucu hap satıldığı ihbarını alan ekipler, zanlıları yakalamak için sabah saat 06.00 sıralarında operasyon düzenledi. 'Şafak' ismi verilen operasyonda, polisin uyarısına rağmen kapılar açılmayınca balyozla kırılarak içeriye girildi.

Narkotik köpeği Volkan'ın da katıldığı operasyonlarda evler didik didik arandı. Saatler süren operasyonda, günün ağarmasıyla birlikte evlerin bahçelerinde de arama yapan polis, paketlenmiş ve satışa hazır toplam 251 gram kubar esrar, 69 adet Extacy uyuşturucu hap ve uyuşturucu satışından elde edildiği belirtilen 5 bin 400 TL para ele geçirdi. Operasyonda Z.G. (40), R.G. (42), Y.G. (33), N.G. (32), Y.G. (67), A.Ç. (41), M.V. (38) ve C.G. (29) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Sorguları tamamlanan sekiz şüpheli, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edildi.

DENİZLİ'DE NEFES KESEN OPERASYON
DENİZLİ'DE NEFES KESEN OPERASYON
DENİZLİ'DE NEFES KESEN OPERASYON
İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 13:34:01
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 15:46:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?