2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Ne umdular, ne buldular!

Denizli'de  geçen cuma günü sevk edildikleri hastanenin mahkum koğuşundan firar eden hırsızlıktan hükümlü 2 kişinin kaldığı iddia edilen otele operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, fuhuş yaptıkları ve fuhuşa aracılık ettikleri belirlenen, aralarında pasaport süresi dolan yabancı uyuruklu bir kadının da bulunduğu 7 kişiyi gözaltına aldı. Firarilerin ise otelde kalmadıkları anlaşıldı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı'nı arayan bir kişi, hırsızlık suçundan yattıkları Kocabaş D Tip Cezaevi'nden, hasta olduklarını ileri sürerek sevk edilmelerini sağladıkları Denizli Devlet Hastanesi mahkum koğuşundan firar eden Adnan Tarar (26) ile Ahmet Kırboğa'nın (22) Pamukkale'deki bir otelin 104 numaralı odasında kaldıkları ihbarında bulundu. Bunun üzerine otele operasyon düzenleyen jandarma ekipleri girdikleri 104 numaralı odada, pasaport süresinin dolduğu belirlenen Türkmenistan uyruklu C.K.'nin kaldığını belirledi. C.K.,'nin otelde fuhuş yaptığı anlaşıldı. Jandarma, denetim yaptığı oteldeki üç odada da fuhuş yapıldığını ortaya çıkardı. Bunun üzerine fuhuş yaptıkları belirlenen, C.K.'nin de aralarında bulunduğu 5 kişi ile fuhuşa aracılık ettikleri ileri sürülen iki kişi daha gözaltına alındı. C.K., Denizli Emniyeti Yabancılar Şubesi'ne teslim edildi. Diğer zanlıların işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Jandarma ve polis, iki firarinin yakalanması için kent çıkışı, otogar ve otellerde 24 saat süreyle yaptığı kontollerini ise sürdürüyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 14:47:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?