3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Nevzat Karalp A.L ilk mezunlarını verdi

Denizli Nevzat Karalp Anadolu Lisesi ilk mezunlarını düzenlenen törenle verdi.

İlk mezunlarını veren Nevzat Karalp Anadolu Lisesi'nde düzenlenen törene Vali Yavuz Erkmen, hayırsever İşadamı Nevzat Karalp ve ailesi, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, veliler ve öğrenciler katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Şener Bayram, hayırsever İşadamı Nevzat Karalp'e güzel bir okul kazandırdığı için teşekkür ederek ilk mezunları vermenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Hayırsever İşadamı Nevzat Karalp ise, lise yıllarında okurken bir okul yaptırmayı hayal ettiğini, bu hayalinin gerçekleşip ismini taşıyan okulun ilk mezunlarını verdiği için mutlu olduğunu söyledi. Vali Yavuz Erkmen ise, mezun olan öğrencileri tebrik ederek, çocukları yetiştiren velilere ve öğretmenlere teşekkür etti. Öğrencilerin ÖSS sınavında başarılı olup istedikleri meslek bıranşlarında okumalarını dileyen Vali Erkmen, öğrencilerin ülkemizin geleceği olduğunu sözlerine ekledi. Mezun olan öğrenciler adına konuşan Mehmet İlkiven adlı öğrenci, mezun olmanın buruk sevincini yaşadıklarını, okullarının ismini gururla yaşatacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından dereceyle okuldan mezun olan öğrencilere hediyeleri verildi. Okuldan mezun olan öğrenciler bir alt sınıflarındaki öğrencilere bayrak ve okulun flamasını teslim etti.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 18:15:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?