7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Nihat Zeybekci liste başı oldu

AK PARTİ DENİZLİ'DE LİSTE HEYECANI YAŞANDI

AK Parti Denizli İl Teşkilatı'nda liste heyecanı yaşandı.

AK Parti Denizli İl Teşkilatı, listelerin açıklanmasından önce partililerin akınına uğradı. Milletvekili aday adayları olan Denizli Belediyesi eski başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclisi eski başkanı Halil Pekdemir ve Cahit Özkan'ın yanı sıra çok sayıda parti binasına geldi. İl Başkanı Avni Örki'nin odasında toplanan partililer televizyonu açarak listelerin açıklanmasını beklediler. Denizli adaylarının açıklanmaya başlanması ve ilk sırada Nihat Zeybekci'nin yer aldığının bildirilmesi üzerine partililer alkışlamaya başladı. AK Parti Denizli 1.sıra milletvekili adayı olan Nihat Zeybekci sakin tavırlarıyla dikkat çekerken, listenin okunmasının ardından partililerin tebriklerini kabul etti. AK Parti'de ikinci sırada Denizli milletvekili Mehmet Yüksel, üçüncü sırada eski il başkanı Bilal Uçar yer alırken, Nihat Zeybekci, listelerin Denizli'ye, partiye ve ülkeye hayırlı olmasını dileğinde bulundu.

Yeni bir dönemin başladığını belirten Zeybekci, "Siyasetle ilgili bizim yabancı olduğumuz bir süreç değil. Hizmete devam anlamında yeni bir başlangıç. Bu bir sevinç anı değil de yeni yüklerin, yeni yolların sırtımızda omuzlarımızda hissedildiği bir an. Biz belediye başkanlığından geldiğimiz için bu yükün ne anlama geldiğini biliyoruz. Bugün omuzlarımızın yeni bir yükle çok ağırlaştığı, dizlerimizin bu yükten dolayı titrediği bir an. Allah yar ve yardımcımız olsun. Denizli'de arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bütün siyasi partilere iyi bir seçim dönemi diliyorum. Hayırlı olsun" dedi.

7 milletvekili çıkaracak olan Denizli'de AK Parti bir bayan listede yer buldu. Denizli Kadın Gelişim ve Kültür Derneği eski başkanı Nurcan Dalbudak 7 kişilik listeye girdi.

AK Parti'nin Denizli milletvekili aday sıralaması şöyle: Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Cahit Özkan, Halil Pekdemir ve Ayhan Soyfidan.

AK PARTİ DENİZLİ'DE LİSTE HEYECANI YAŞANDI
AK PARTİ DENİZLİ'DE LİSTE HEYECANI YAŞANDI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2011 Pazartesi 18:11:00
Güncelleme :11 Nisan 2011 Pazartesi 19:43:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?