3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Nihat Zeybekçi'den esnaf ziyareti

AK Parti Denizli Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Gazi Bulvarı esnafını ziyaret etti.


Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Denizli Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Gazi Bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret ederek destek istedi. Mahalle toplantıları ve fabrika ziyaretlerinin yanı sıra, bölge bölge Denizli'yi dolaşarak esnafla bir araya gelen Nihat Zeybekci Delikliçınar Meydanı'ndan Denizli Valiliği önüne kadar işyerlerini tek tek gezdi.

Esnaflar tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan Zeybekci, işyeri sahipleri ile sohbet ederek, sorunlarını dinleyip, taleplerini aldı. Nihat Zeybekci, yolda yürürken vatandaşlarla da sohbet etti.


Daha sonra Kiremitçi Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Nihat Zeybekci, toplantının düzenlendiği çadıra gelişinde coşku, alkış ve tezahüratlarla karşılandı. Zeybekci, 5 yılın kendileri için zor geçtiğini belirterek, “Daha önce yıllarca tamamlanamayan işlerin birkaç günde, birkaç ayda tamamlandık. Ama bunlar gerçekten kolay olmadı. Bu kente emek verdik, fedakarlık gösterdik. Ben ve Denizli Belediyesi'nde çalışan herkesin büyük fedakarlıkları oldu. Bütün bunları da sadece vatandaşımızdan 'Allah razı olsun' sözünü duymak için yaptık” dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 17:40:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?