3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

O iddia CHP'yi karıştırdı

CHP'DE ÇAKMA ÜYE İDDİALARINA CEVAP GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Merkez İlçe Başkanlığı'na çakma üye kaydedildiği iddialarına merkez ilçe başkanı Osman Bartal'dan tepki geldi.

CHP Denizli'de daha önce görev yapmış bazı isimlerin, partiye çakma üye kaydedildiği yönündeki iddialara yazılı olarak cevap veren CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, son günlerde parti adına yetkili yetkisiz ağızlardan bazı açıklamalar yapıldığını, şu ana kadar partiye zarar vermemek için cevap vermediğini ancak artık bu iddialara cevap vermek durumunda kaldığını söyledi.

Yakın bir zamana kadar bu iddiaları ortaya atanların partide görevlerde bulunduğunu belirten Osman Bartal, "Bizans oyunlarıyla insanları arkadan hançerleyerek koltuklara oturma hesapları yapmak yerine parti işleriyle uğraşsalardı bu konularda bilgileri olurdu. Bir diğer açıklama üyelerin kayıtları yapılmamış. Böyle bir anlayış olabilir mi? Kayıt olduklarına dair ellerinde koçanlarını gösteriyorlar, kayıt olmadık diyorlar. Bu nasıl bir anlayıştır? Bu kayıtlar yapıldığı için dip koçanları size verildi. Bunları aldıysanız artık olay bizden çıkmıştır, Genel Merkez'in yetkisine geçmiştir. Bu itirazları yapan arkadaşların hepsi o zaman yönetimlerdeydi ve bizlerin amiri konumundaydılar. Şimdi ne oldu, bu telaş niye? Zavallılıklarını Cumhuriyet Halk Partisi gibi bir kuruma mal etmeye çalışmalarının anlamı nedir? Bu kadar mesnetsiz, bu kadar kendileriyle çelişen bir mantığa hiçbir partili prim vermeyecektir. Bunların en güzel cevabı kongrelerde partililerimizce verilecektir. Bu davranışlar Cumhuriyet Halk Partisi terbiyesi almış arkadaşlara yakışmıyor. Bu davranışlar, partiye zarar vermekten öte davranışlar değildir. Medya önünde yapılan tartışmalar sadece partiye zarar verir. Bu arkadaşlarımızı biraz daha dikkatli ve partiye saygılı olmaya davet ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2009 Cumartesi 11:36:05
Güncelleme :7 Kasım 2009 Cumartesi 11:55:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?