2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Öğrenciler deneme sınavında ter döktü

BAŞARI İÇİN TER DÖKTÜLER

Denizli Belediyesi Bilgi Evleri ve Kurs Merkezleri'nde etüt programlarına katılan öğrenciler deneme sınavında ter döktü.

Denizli'nin 5 farklı bölgesinde bulanan Bilgi Evleri ve Kurs Merkezileri'nde yapılan sınava 800 öğrenci katıldı.

Fatih, Karaman, Sevindik, Yenişehir ve Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evleri ve Kurs Merkezileri'nde yapılan ve öğrencilerin etüt programı süresince edindikleri bilgilerin değerlendirildiği sınav için özel test kitapçıkları hazırlatıldı.

Birinci dönem yapılan değerlendirme sınavı sonrasında tekrarlanan bu sınavın amacının, öğrencilerin kapasitesini ölçmek ve eksiklerini tespit etmek olduğunu belirten Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hayrettin Duran, "Belediyeye bağlı 5 merkezde yaklaşık 800 öğrencimiz eğitim görüyor. Yıl içinde farklı zamanlarda gerçekleştirdiğimiz deneme sınavları ile hem çocuklarımızın bilgilerini ölçüyor, hem de biz kendi performansımızı değerlendirmiş oluyoruz'' dedi

Denizli Belediyesi Bilgi Evleri ve Kurs Merkezleri'nde eğitim gören öğrencilerin Denizli genelinde önemli başarılara imza atacaklarına inandıklarını belirten Bilgi Evleri ve Kurs Merkezleri Sorumlusu Sezgin Tüfekçi ise "Eksik konularımızı tamamlamak, öğrencilerimizi daha farklı noktalara getirmek için sınavları devam ettirmeyi düşünüyoruz. Burada amaç buraya gelen çocukların neleri başarabileceklerini görmelerini sağlamak" şeklinde konuştu.

BAŞARI İÇİN TER DÖKTÜLER
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 11:48:05
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 16:31:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?