7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Öğretim Görevlisi, trafik kurbanı oldu

Denizli’de dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında Pamukkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi İrfan Gözükaya hayatını kaybetti. Kazada, 5 kişi de yaralandı.

Cankurtaran Mevkii'nde sabaha karşı Acıpayam’dan Denizli istikametine giden Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Mete Okan Erdoğan (32) idaresindeki 20 PF 263 plakalı otomobil, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu, Necdet Gülten (44) idaresindeki 20 ZF 295 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, PAÜ Buldan Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi İrfan Gözlükaya (33) olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan sürücü Mete Okan Erdoğan ve PAÜ Buldan Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi İbrahim Ersin Turgut (38) PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, diğer araçta bulunan Necdet Gülten (44), Nevzat Güney (44) ve Nevzat Yakı (39) ise Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına altındı.

Yaralanan öğretim görevlilerinin durumlarının iyi olduğunu belirten PAÜ Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Cem Yıldırım, "Dün akşam geç saatlerde üniversite personelimizin de bulunduğu araç kazaya karıştı. Kaza sonrasında bir öğretim görevlimiz hayatını kaybetti. Diğer iki arkadaşımız hastanemizde tedavi görüyorlar. Her ikisinin de sağlık durumları iyi. Genel vücut ve boyun ağrıları var. Hayati tehlikeleri yok. Ölen arkadaşımızın ailesine başsağlığı diliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2004 Perşembe 15:00:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?