5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Öğretmen-öğrenci ilişkisi okulu karıştırdı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde eşinin öğrencisi ile ilişkisi olduğu iddia edilen öğretmen, eşi ve müdür yardımcısı açığa alındı.

Lise son sınıf öğrencisi S.K. (17) arkadaşlarına kürtaj olduğunu anlattı. S.K'nın öğrenim gördüğü lisedeki öğretmenlerin olayı Acıpayam Kaymakamlığına bildirmesi üzerine Acıpayam Kaymakamı Numan Hatipoğlu olay hakkında adli ve idari soruşturma başlattı.

S.K'nın öğretmeni N.A'nın ilçeye bağlı Dedebağ beldesinde meslektaşı olan eşi A.A ile ilişki yaşadığı ve 4.5 aylık hamile olduğu iddia edildi. Bu arada S.K'nın bir süre önce öğretmeni N.A. ve okul müdür yardımcısı A.A tarafından İzmir'e götürülerek, kürtaj yaptırıldığı ileri sürüldü.

S.K, alınan ilk ifadesinde A.A. ile kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini belirtirken, N.A, A.A. ve A.A. ifadelerinin alınmasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Kaymakam Hatipoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Acıpayam'da eğitim öğretime kimsenin leke sürme hakkının olmadığını, soruşturmanın sürdürüldüğünü ve olayla ilgisi bulunan kişilerin mutlaka cezalandırılacağını ifade etti.

Bu arada, N.A, A.A ve A.A'nın açığa alındığı öğrenildi.

a.a
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2006 Çarşamba 17:23:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali duman IP: 193.255.125.xxx Tarih : 21.10.2006 14:04:05
ben de bir öğretmen adyıyım böyle şeyler hiç hoş deği olmaması lazım