3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Okul öncesi eğitim şenliği

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ŞENLİĞİ

Okul Öncesi Eğitim Şenliği kapsamında Denizli'de yüzlerce çocuk düzenlenen kortej yürüyüşüne katıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte okul öncesi eğitim gören okullardaki öğrenciler Delikliçınar Meydanı Denizli Belediyesi önünde toplandı. Öğrencilerin Gazi Bulvarı'ndan başlayan yürüyüşü Denizli Valiliği'nde sona ererken, ellerinde taşıdıkları dövizlerde okul öncesi eğitimin önemine değinen çocuklardan bazı grupların kıyafetleri büyük ilgi çekti. Kızılderili kıyafetlerinden mehteran takımı giysilerine kadar çeşitli kıyafetlerle düzenlenen korteje katılan öğrenciler vatandaşlardan da büyük ilgi gördü.

Denizli Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Başer, özellikle son dönemlerde hayırseverlerin eğitime yaptığı büyük katkılarla birlikte, okul öncesi eğitim veren kurum sayısının ikiye katlandığını söyledi. Başer, "Denizli okul öncesi eğitimde pilot il seçildi. Başta valimiz ve belediye başkanımız olmak üzere tüm hayırseverlerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar da okul öncesi eğitim çok önemli olduğunu belirterek, Denizli olarak bunun farkında olduklarını ve çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ŞENLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi 18:30:04
Güncelleme :24 Mayıs 2010 Pazartesi 19:21:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?