5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Okul protokolü imzalandı

Denizli Belediyesi katkıları ile yapılacak olan Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu protokolü, Denizli Valisi Gazi Şimşek ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci tarafından imzalandı. 

Denizli Valiliği Toplantı Salonu'nda düzenlenen protokol törenine Denizli Valisi Gazi Şimşek, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Denizli Milletvekili Salih Erdoğan, Denizli Ticaret Borsası (DTB) Başkanı İbrahim Tefenlili ve çok sayıda davetli katıldı. Protokol töreninde konuşma yapan Denizli Belediyesi Başkanı Nihat Zeybekci, 32 derslikli ve 960 öğrenci kapasiteli okulun 3 milyon 150 bin YTL'ye mal olacağını belirterek, belediye olarak eğitime önem verdiklerini ve okul yaptırmaya devam edeceklerini söyledi. 

Kamu binalarının ihtiyaç olan bölgelerde ve mahallelerinde yer bulma sorunu olduğunu, bu nedenle işlemlerin yavaş gittiğini belirten Vali Gazi Şimşek ise, belediyenin yer sorununu çözmek için yaptığı çalışmalarının olumlu sonuçlar verdiğini söyledi. Vatandaşların ve mahalle muhtarlarının okul isteklerinin had safhada olduğu belirten Şimşek, "Sırakapılar Mahallesi'nde bir arsaya belediyenin koordinatörlüğünde okulumuz yapılacak. Belediyeye teşekkür ediyorum. Güzel ve ulvi bir davranış. Önemli bir yatırımdır. Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu, belediyemizin azimli çalışması ile kısa sürede tamamlanacak" ifadelerini kullandı. 

Denizli Milletvekili Salih Erdoğan da, değerli bir edebiyatçının adının Denizli'de yapılacak yeni bir okula verilmesinin ayrı bir önem taşıdığını belirtti. Yapılan konuşmaların ardından Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu'nun protokolü, Vali Gazi Şimşek ve Belediye Başkanı Nihat Zeybekci tarafından imzalandı.
iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2006 Salı 03:33:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?