2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Okul servisi sürücülerine eğitim

OKUL SERVİSİ SÜRÜCÜLERİNE EĞİTİM

Denizli'de okulların taşımalı servis aracı sürücülüğünü yapan personele yönelik Merkez Halk Eğitim salonunda eğitim verildi.

Seminerin sabah bölümünde taşımalı eğitim yapan ilköğretim, orta öğretim, engelli öğrenciler ile özel okulların taşımasını yapan servis sürücülerine eğitim verilirken, öğleden sonraki bölümde ise servis sürücülerine 'Uyacakları Kurallar ve Gösterecekleri Davranışlar ' konusunda İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerince eğitim verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz servis sürücülerine yönelik yaptığı konuşmada, "Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizler öğrencilerimizin başarısı için her kesim ile işbirliği yapmaktayız. Bugün İl Emniyet Müdürlüğümüz aracılığı ile sizler ile birlikteyiz. Öğrencilerin güvenli, sağlıklı bir ortamda okullarına taşınması sizler vasıtası ile olmaktadır. Öğrencileri kendi evlatlarınız gibi düşünün. Bugüne kadar hiçbir taşımacıdan il olarak eğitimi aksatacak bir davranış ile karşılaşmadık. Umarım bu eğitim öğretim sürecinde de karşılaşmayız" diye konuştu.

OKUL SERVİSİ SÜRÜCÜLERİNE EĞİTİM
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2010 Perşembe 15:42:02
Güncelleme :2 Aralık 2010 Perşembe 23:46:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?