2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Okul yerine toprağa girdi

Denizli'de dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenler, Tavas ilçesinde toprağa verildi. Kazada hayatını kaybeden 10 yaşındaki Ömer Çıyancı, bugün okul yerine toprağa gitti.


Denizli'de meydana gelen trafik kazasında Sakatlar Derneği Denizli Şube Başkanı Osman Çiyancı, yönetimindeki araçla karşı yönden gelen bir araçla çarpışmış, kazada Osman Çiyancı'nın eşi Havva (42), 19 yaşındaki oğlu Hasan Alper ve 10 yaşındaki Ömer Çiyancı hayatını kaybetmişti. Bugün 4.sınıfa başlayacak olan 10 yaşındaki Ömer Çiyancı, annesi ve ağabeyi ile birlikte gözyaşları arasında toprağa verildi. Ömer Çiyancı'nın okuduğu Üçler İlköğretim Okulu'nda kazanın şoku yaşanıyordu. Sabah okula gelen öğretmenleri ve arkadaşları Ömer'in ölüm haberini duyunca büyük üzüntü yaşadılar. Ömer Çiyancı'nın bu sene başlayacağı 4-C sınıfındaki sırası çiçeklerle süslendi. Arkadaşları Ömer'in ölümünü gözyaşları ile karşılarken, okul müdürü Alaattin Avcı, ölüm haberini diğer öğrencilere kendisi duyurdu. Ölüm haberini alan bazı öğrenciler gözyaşlarını tutamayarak ağladı.
Kazada hayatını kaybeden anne Havva Çiyancı, üniversite öğrencisi oğlu Hasan Alper ve ilköğretim okulu öğrencisi oğlu Ömer Çiyancı'nın cenazeleri, Tavas ilçesinde Çarşı Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 22:49:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?