2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Okulda intihar dehşeti!

LİSE ÖĞRENCİSİ OKULUN ÜÇÜNCÜ KATINDAN KENDİNİ AŞAĞI BIRAKTI

Denizli'de, lise 3. sınıf öğrencisi Emre T., sınavdan çıktıktan sonra boş bir sınıfa girerek 3. kattan aşağı atlayıp intihar etti.

Denizli Anadolu Lisesi 11 Fen Sınıfı öğrencisi 17 yaşındaki E.T., bugün saat 11.00 sıralarında kimya sınavına girdikten sonra okuldaki boş olan başka bir sınıfa girerek 3. kattan kendini aşağıya attı. Yaklaşık 15 metre yükseklikten aşağı atlayan ve ağır yaralanan Emre T.'ye ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Buradan en yakın hastane olan Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan öğrencinin "bilincinin yerinde olduğu ve kendi isteğiyle atladığını söylediği" belirtildi. Vücudunda iç kanama ve kemik kırılması olduğu belirlenen Emre T. ameliyata alındı. Öğrenci yaklaşık dört saat süren müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polisler, öğrencinin intiharıyla ilgili inceleme başlattı.

Olaydan sonra öğrencinin arkadaşları ve öğretmenleri hastaneye akın etti. Arkadaşları hastane önünde gözyaşı dökerken, Emre T.'nin yakın arkadaşlarına sorunları olduğunu söylediği ileri sürüldü.

LİSE ÖĞRENCİSİ OKULUN ÜÇÜNCÜ KATINDAN KENDİNİ AŞAĞI BIRAKTI
LİSE ÖĞRENCİSİ OKULUN ÜÇÜNCÜ KATINDAN KENDİNİ AŞAĞI BIRAKTI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2009 Çarşamba 16:46:04
Güncelleme :16 Aralık 2009 Çarşamba 17:23:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?