3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Okuyup, üfleyip bilezikleri aldılar!

Denizli'de, kimliği belirlenemeyen iki kişi, yaşlı bir kadına bileziklerini okuyup üfleyerek çoğaltacağını söyleyip iki bileziğini alarak kaçtılar.

Olay, bugün öğle saatlerinde Değirmenönü Mahallesi'nde meydana geldi. 70 yaşındaki Yörü Kaçmaz isimli kadınla bir süre sokakta konuşan kimliği belirsiz iki kişi, yaşlı kadından iki bileziğini isteyerek, "Bunları okuyup üfleyip dört tane yapacağız" dediler. Şahıslar, yaşlı kadının iki bileziğini kendilerine vermesinin ardından hızla bir apartmanın kapısından içeri girerek izlerini kaybettirdi. Olayın duyulmasının ardından olay yerine gelen polisler yaşlı kadının verdiği bilgi doğrultusunda apartmanın içinde ve deposunda şahısları aradı ancak bir ize rastlayamadı. Yaşlı kadın apartman önünde dolandırıldığını anlayınca adeta şok oldu. Ne olup bittiğini anlamaya çalışan Yörü Kaçmaz, "İki kişi bileziklerimi alıp kaçtı" dedi.

Dolandırılan yaşlı kadın ifadesinin alınması için karakola götürüldü.  Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, şahısları yakalamak için çevrede operasyon başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 15:30:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İBRAHİM ÇAKICI IP: 88.240.26.xxx Tarih : 2.03.2009 18:59:44

OKUYUP ÜFLEYİP  "OY" UNU ALMALARI HABER OLMUYOR DA , BİLEZİĞİNİ ALMALARI HABER OLUYOR!...