2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Ölen şahsın evi 'çöp ev' çıktı

Denizli Belediyesi, ruhsal sorunları olduğu bildirilen ve hafta içinde vefat eden 62 yaşındaki Fahri Kaptanoğlu'nun evini son kez temizleyip ilaçladı. 

Son 10 yılda 21 kez temizlenen evden bu defa 3 kamyon dolusu çöp çıktı. Denizli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kaplanlar Mahallesi Muhtarı Orhan Kanbirimer ve çevre sakinlerinin durumu bildirmesi ve şikayeti üzerine çöp evi temizlemek için harekete geçti. Temizlik İşleri Müdürü Rafet Şahin ve temizlik ekipleri, vefat eden Fahri Kaptanoğlu'nun 1074 Sokaktaki evine girerek yaklaşık 3 saat boyunca evde temizlik yaptı. Çöp evin bahçesinden bir, evden de iki olmak üzere üç kamyon dolusu çöp çıkarıldı. 

Denizli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Rafet Şahin, Fahri Kaptanoğlu'nun hafta içi vefat ettiğini öğrendiklerini belirterek, "Mahalle halkı, çöplerin koku ve mikrop saçarak insan sağlığını olumsuz etkilediğini belirterek şikayette bulundu. Fahri Kaptanoğlu'nun 10 yılı aşkın sürede 21 kez evini temizledik. Bugün ise son kez temizlik yaptık" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2008 Çarşamba 18:20:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?