6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Ölüme böyle gittiler

ÖLÜME BÖYLE GİTTİLER

Denizli'de bu sabah tekstil işçilerini taşıyan minibüsün kamyona arkadan çarpması sonucu 2 işçi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Denizli Ankara karayolu Denizli Organize Sanayi Bölgesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Bir tekstil firmasına işçi taşıyan Tekin Yoksul (36) yönetimindeki 20 ACJ 40 yönetimindeki servis minibüsü, aynı istikamete giden ve önünde seyreden Ahmet Dutar (45) yönetimindeki kamyona arkadan çarptı. Yol kenarındaki bir akaryakıt istasyonda bulunan güvenlik kamerasının saniye saniye görüntülediği kazada tam bir can pazarı yaşandı. Kazada minibüste bulunan işçilerden Melike Eler (27) ile Yasin Mansız (17) aracın içinde sıkışarak hayatını kaybederken, minibüste bulunan işçilerden 14'ü yaralandı. Kazanın duyulmasının ardından başta sağlık ekipleri olmak üzere, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri olay yerine intikal etti. Adeta hurda yığını haline gelen minibüste bulunan yaralılar, minibüsten çıkarılarak ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesi, Denizli Servergazi Devlet Hastanesi ve Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Araç içinde sıkışan şahısların hayatta olup olmadığı ise sıkıştıkları yerde yapılan kontrollerle belirlenmeye çalışıldı.

Kaza sebebiyle Denizli-Ankara karayolu trafiğe kapanırken, ulaşım yan servis yolundan verildi. Polis ve jandarma kaza yerini güvenlik şeridi ile çevirirken, Denizli Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin kaza yerine gelerek bilgi aldı. Yolun standartlarının çok yüksek ve fiziki koşulların çok iyi olduğunu belirten Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, "Buna rağmen tekstil işçileri taşıyan servis aracının kamyona çarparak durduğunu görüyoruz. Fren izi de yok. Servis aracının hatalı sollayarak öndeki kamyonu görmediği gözleniyor. Maalesef 2 ölü 14 yaralı var. Yaralılar hastanelere sevkedildi. Trafik çok önemli. Herkesin duyarlı olması lazım. Servis araçlarının şöyle bir sıkıntısı var. Mesaiye zamanında yetişme. İşçileri toplarken geç kalınca zaman daralıyor ve ondan sonra hız yapma gereği duyuyor. Bu konuda Denizli Valiliği olarak hassasiyeti artıracağız. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

Kazanın ardından kamyon sürücüsü Ahmet Dutar ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. Kazada yaralanan işçilerden ismi tespit edilenler şunlar: "Emrah Akgün, Fethiye Çakmak, Sevda Irmak, Şeriman Uçkan, Tekin Yüksel, Eyüp Acar, Nihayet Acar ve Filiz Aydemir."

ÖLÜME BÖYLE GİTTİLER
ÖLÜME BÖYLE GİTTİLER
ÖLÜME BÖYLE GİTTİLER
ÖLÜME BÖYLE GİTTİLER
ÖLÜME BÖYLE GİTTİLER
ÖLÜME BÖYLE GİTTİLER
ÖLÜME BÖYLE GİTTİLER
ÖLÜME BÖYLE GİTTİLER
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2011 Çarşamba 11:51:03
Güncelleme :6 Temmuz 2011 Çarşamba 12:07:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?