2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Önce eski eşini sonra kendini vurdu

Denizli'de, bir ay önce ayrıldığı eşini öldüren şahıs daha sonra annesinin oturduğu apartmanın çatısına çıkıp kendini vurdu. 

Olay, bugün saat 08:30 sıralarında meydana geldi. M.C. (35) isimli şahıs, bir ay önce boşandığı eşi Figen Civanalanı'nın Karaman Mahallesi'nde bulunan evine gitti. Bir tekstil firmasında işçi olduğu öğrenilen Figen Civanalanı apartmanın giriş kapısının içinde tabancayla öldüren M.C., daha sonra Yeşilköy Caddesi'nde annesinin oturduğu eve giderek çatıya çıktı. Çatıda yaklaşık 1.5 saat dolaşan M.C. polisin uzun süren ikna çabalarına olumsuz cevap verdi. Polisin yanına yaklaşmasına izin vermeyen M.C. zaman zaman çatının kenarına gelerek polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmalarını izledi. Mümkün olduğunca çatının kenarından uzak duran M.C. bir anda silahını iki kez ateşledi. Başından yaralanan şahsa olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekipleri müdahale etti. Çatıya sedye çıkaran sağlık ekipleri, yapılan ilk müdahalenin ardından M.C.'yi aşağı indirerek ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Şahsın başının sağ tarafından yaralandığı görüldü. 

Eski eşinin tabancasından çıkan kurşunla olay yerinde hayatını kaybeden 2 çocuk annesi Figen Civanalanı'nın cesedi ise Cumhuriyet Savcısı'nın inceleme yapmasının ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2008 Çarşamba 12:22:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?