2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Önce kadını ezdi sonra mağazaya girdi

Denizli'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı otomobil, bir kadına çarptıktan sonra giyim mağazasına girdi.


Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Lise Caddesi Kavşağı'nda meydana gelen olayda, M.Ö.(Murat Özen) idaresindeki 20 D 3434 plakalı otomobil, kavşakta direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu önce kaldırımda yürüyen 55 yaşındaki Döndü Yurdaş isimli bayana çarptı, ardından bir giyim mağazasının vitrininden içeri girdi. Kazada kolunda kesikler meydana gelen Döndü Yurdaş, Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, kazayı görenler olay yerine akın etti.

Bazı vatandaşlarilginç kazayı cep telefonlarıyla kaydetti, mağaza çalışanları da kırılan vitrin camlarını yaralanmalara sebep olmaması topladı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü M.Ö., gözaltına alındı.


Kaza sırasında mağaza içerisinde bulunan bir görevli, aracın mağazaya girmesinden 2-3 saniye önce üst kata çıkmak için vitrinin önünden ayrıldığını belirterek, "Ne olduğunu anlamadık. Birkaç saniye içerisinde araç mağazaya girdi. 2-3 saniye ile ölümden döndük" dedi. Bir görgü tanığı ise, otomobilin kırmızı ışıkta geçtiğini ve süratli olduğunu, önünde bulunan araca çarpmamak için manevra yaptığını, önce kaldırımda yürüyen kadına çarptıktan sonra mağazaya girdiğini ileri sürdü.


Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

..
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2008 Pazar 15:02:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?