2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Önce verdikleri zararı düzeltsinler

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, alacaklarından dolayı kulübü icraya veren üyelerin kulübün etik değerlerine zarar verdiğini, kendilerinden bu zararı düzeltmelerini beklediklerini söyledi.

Önceki gün yapılan genel kurulda kulübü icraya verenlerin kulüpten ihracının kabul edilmesi üzerine bu konuda gelen tepkilere düzenlediği basın toplantısıyla cevap veren Denizlispor Başkanı Ali İpek, son genel kurulda bir delegenin kulübü icraya verenlerin ihracıyla ilgili verdiği önergenin kabul edildiğini belirterek, "Bu konuda rahatsız olanlar var. Denizlispor bir kurumdur. Kurumun da kendie göre etik değerleri var. Etik değerlerin zarar gördüğü her şeyde, herkesle karşı karşıya gelmeye hazırım. Yeter ki Denizlispor'a zarar gelmesin" dedi.

Yapılanın kulübe yapıldığını, kendi şahsıyla ilgisi olmadığını belirten İpek, "Yönetim olarak durum değerlendirmesi yapılır. Ama önce bu kişilerin kuruma verdikleri zararı düzeltmesi gerekir. Her önüne gelen kulübü icraya vermeye kalkar, başkana ve yönetime söz söylerse burası nasıl işleyecek? Turkcell Süper Lig'de kalmak kolay değildir. Denizlispor disipline edilmiş bir kulüptür" diye konuştu.

Yeni sezon hazırlıklarının sürdüğünü belirten İpek, bir sol bek, forvete dönük bir orta saha ve iki stoper transfer edeceklerini söyledi. İpek, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın istediği kaleci Cenk ve Çağlar'ın durumlarının henüz netleşmediğini, bu iki oyuncunun durumuna göre takviye yapabileceklerini sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 16:14:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?