3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Oral'a son görev

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski bakanlarından Hüdai Oral’ın cenazesi Çınar Yeni Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Rahatsızlanarak kaldırıldığı Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybeden Oral’ın cenazesi sabah saatlerinde PAÜ Hastanesi morgundan alınarak ilk önce CHP İl binası önüne, ardından Çaybaşı Mahallesi’nde bulunan evinin önüne getirildikten sonra vilayet önünde tören düzenlendi.

Törenin ardından Çınar Yeni Camii’ne getirilen Hüdai Oral’ın cenazesi, burada kılınan öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından tören mangası tarafından omuzlar üzerinde cenaze aracına konuldu. Hüdai Oral’ın cenaze törenine; damadı Ertuğrul Özkök, eşi Perihan Oral ile aile fertleri, Denizli Milletvekilleri M. Salih Erdoğan, Haşim Oral, Mustafa Gazalcı, Mehmet Yüksektepe, Mehmet Neşşar, Denizli Valisi Gazi Şimşek, Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi, Mustafa Sarıgül, Ertuğrul Günay, Ali Topuz, Orhan Birgit, Sanatçı Ercan Saatçı, Hasan Korkmazcan, Adnan Keskin ve kalabalık bir cemaat topluluğu katıldı.

Denizli bandosunun çaldığı cenaze marşıyla kortej yürüyüşü eşliğinde Atatürk Caddesi üzerinde bir müddet götürülen Hüdai Oral’ın tabutu daha sonra Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2005 Salı 16:14:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?