2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Organize Sanayi Bölgesi'ni gezdiler

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİT) yönetimi, Denizli'de çeşitli incelemelerde bulundu.


Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (BASİAD) davetlisi olarak Denizli'ye gelen TAGİT Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bazı fabrikalarda incelemelerde bulundu. Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Tanju Beştaş tarafından karşılanan TAGİT üyelerine, çalışmalar hakkında bilgi verildi.


Ziyarette konuşan Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Tanju Beştaş, Organize Sanayi Bölgesinin kuruluşundan bugüne kadar yaptıkları ile ilgili katılımcılara brifing verdi. Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nün, Türkiye'de en çevreci organize sanayi bölge müdürlükleri arasında bulunduğunu ve ödül aldığını belirten Tanju Beştaş, "Bundan sonra da bu konuyla ilgili çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni projeler üreterek organize sanayi bölgesini daha iyi bir konuma getireceğiz" dedi.
Ziyaret sonunda Tanju Beştaş'a TAGİT Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç tarafından plaket verildi. TAGİT üyeleri daha sonra çeşitli incelemelerde bulunmak üzere el dokumaları ile ünlü Babadağ ilçesine gitti.

..
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 16:31:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?