3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Örnek imam kendini gençlere adadı

Denizli’de bir imam, gençleri kötü alışkanlıklardan korumak için kampanya başlattı. Bu bağlamda birlikte el ele veren imam ve belediye başkanı, spor ve kültürel faaliyetler aracılığıyla diyalog kurdukları gençleri, zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışıyor.

Bereketli Camii imamı Hasan Koç, kurdukları Bereketli Barış Gençliği ve Bereketli Barışspor ile gençler arasında dostluğu pekiştirerek, onları kötü alışkanlıklardan uzak kılmayı amaçlıyor.

Koç’un başlattığı Gençleri Kötü Alışkanlıklardan Kurtarma Kampanyası’na, Bereketli Belediye Başkanı Hüseyin Çalışkan ile Bereketli Belediyesi Encümen üyesi Suna Kumyol da her türlü desteği veriyor. İmam Koç’un sporla ilgili hiçbir isteğini geri çevirmeyen Başkan Çalışkan ile Encümen üyesi Kumyol, "Gençlerimizin sağlıklı şekilde yetişmeleri ve kötü alışkanlıklardan kurtulmaları için imamıza her türlü imkanı tanımalıydık, biz de bunu yaptık. Bizden talep ettikleri her türlü spor malzemesini alıyor, sportif alanları hazırlıyoruz; çünkü gençlerimiz bizim için çok değerli" dedi.

Hasan Koç da, Başkan Çalışkan ile Kumyol’un Bereketli Barış Gençliği ile Bereketli Barışspor’un isteklerine anında cevap verdiğini kaydederek, "Bize top, saha, spor malzemesi temini gibi hiçbir konuda desteklerini esirgemediler. Ayrıca gençlerimizin kültürel faaliyetleri hayata geçirmesi için de bize bina tahsisi yaptılar. Burada gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırıp, kötü alışkanlıklardan kurtulmaları için seminerler düzenliyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2005 Pazartesi 12:09:04
Güncelleme :29 Haziran 2005 Çarşamba 16:19:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?