3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

OSB Ligi'nde heyecan başlıyor

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (OSB) tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 7.'si düzenlenecek olan OSB Futbol Ligi'nin kuraları çekildi.

İlki 2002 yılında yapılan OSB Ligi'nde 7. sezon başladı. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrikaların katılımı ile yapılan lig maçlarına bu sezon 2 grupta 12 takım katılıyor. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılan kura çekimi ile gruplar ve maç tarihleri belirlendi.

OSB Futbol Ligine katılacak firmaların temsilcilerinin katıldığı kura çekimi sonrası Organize Sanayi Bölge Müdürü Tanju Beştaş bütün takımlara başarılar dileyerek, "Müsabakaların bu yıl 7.'sini yapmanın mutluluğu ve onurunu yaşıyoruz. Maçların her yıl olduğu gibi centilmence ve dostça geçmesini temenni ediyorum" dedi.

9 Haziran'da başlayacak olan lig maçları 18 Ağustos'taki Şampiyonluk karşılaşmasıyla sona erecek. Grubunda ilk iki sırada yer alan takımlar 11 Ağustos' da yarı finalde karşılaşacak.

OSB Ligi'nde A Grubu'nda Uğurlu Oto Cam, Eke Tekstil, Doksan Dokuma, Kocaer Tekstil, Kaynak Tekstil ve Ar Döküm, B Grubu'nda ise Aysoy Tekstil, Altınbaºak Tekstil, Atlas Boya, Kutsal Tekstil, Nesa Tekstil ve Gökhan Tekstil mücadele edecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 13:25:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?