3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Osman Pamukoğlu Denizli'de

Hak ve ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, terör örgütünün kış koşulları sebebiyle saldırı yapamadığını, ancak terör örgütünün gelmesini beklemek yerine bulundukları yerden alınması gerektiğini söyledi.

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu bu sabah partisinin il başkanlığını ziyaret ederek partililerle görüştü. Daha sonra Delikliçınar Meydanı'ndan yürüyerek Denizli Valiliği karşısındaki Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi'ne giden Osman Pamukoğlu'nu, dernek başkanı Hamdi Helvacılar ve dernek üyeleri karşıladı.

Derneğe üye gazilerle tek tek tokalaşan HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, derneğin çalışmaları hakkında Hamdi Helvacılar'dan bilgi aldı, Kore ve Kıbrıs gazileri ile sohbet etti.

Ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Osman Pamukoğlu, kış koşulları sebebiyle terör örgütünün saldırı yapmadığını belirterek, "Bu dönemde çok doğaldır. Terör örgütünün gelmesini beklemeyeceksin. Onların yeri bellidir. Bizim gidip almamız gerekir" dedi. Bu dönemin terör örgütünün karakollara eylem yapacağı bir dönem olmadığını belirten Pamukoğlu, "Çünkü 30 yıldır aynı şey oluyor" diye konuştu.

2009 Mart Yerel Seçimleri öncesi terör örgütünün provokatif eylemler yapıp yapamayacağı yönündeki bir soruya Pamukoğlu, şöyle karşılık verdi: "Eşkiyanın ne zaman, nerede, ne yapacağını kimse bilmez. Eşkiyalık tarihi böyle başlar, böyle yürür. Adı üstünde eşkiya."

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaretinden sonra yolda karşılaştığı ilköğretim okulu öğrencileriyle sohbet etti.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 16:05:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?