2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

ÖSS ve OKS birincileri ödüllendirildi

Denizli'de 2008 yılı OKS ve ÖSS sınavlarında dereceye giren örgenciler, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törenle ödüllendirdi.


Törene, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz, dereceye giren öğrenciler, okul müdürleri ve öğretmenler ile öğrenci velileri katıldı. Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz her sene olduğu gibi bu sene de Denizli olarak ÖSS'de Türkiye Şampiyonu olduklarını, OKS de ise geçen seneki sıralamanın bir basamak üstüne çıkmayı başardıklarını söyleyerek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Vali Erkmen, Denizli'nin eğitim alanında başarılar elde etmesinin öğrenciler başta olmak üzere veliler ve okul yöneticilerine gurur ve mutluluk verdiğini belirterek, "Biz başarılı olan öğrencilerimizi bu ödül töreni ile tebrik etmek, başarılar dilemek istedik. Aynı zamanda diğer öğrencilerimiz için de teşvik olacağını düşündük. Öğrencilerimizin başarısı kuşkusuz aileleri daha da gururlandırıyor ve sevindiriyor" dedi. Öğrencilere bundan sonraki hayatları için de öğütlerde bulunan Vali Yavuz Erkmen, öğrencilere kimsenin tesiri altında kalmadan, yeterli araştırma ve yönlendirmeyi büyüklerden almak sureti ile kendi istekleri doğrultusunda meslek seçmelerini ve kendi yetenekleri doğrultusunda karar vermelerini tavsiye etti. Önümüzdeki yıllarda bu başarının devamını dileyen Vali Yavuz Erkmen, Denizli'nin başarısında emeği geçen herkese teşekkür etti. Erkmen, öğrencileri tek tek tebrik ederek ödüllerini ve başarı belgelerini verdi.


Bu yıl yapılan OKS sınavında Özel Servergazi İlköğretim Okulu öğrencisi Zeki Şafak Ekmekçi, Emsan Doğan Demircioğlu İlköğretim Okulu öğrencisi Tarkan Temziöz, Üçler İlköğretim okulu öğrencisi Mesut Taşdemir ile Özel PEV İlköğretim Okulu öğrencisi Tahsin Mert Saygın dereceye girdi. 2008 ÖSS sınavında ise SAY-1'de Er-Bakır Fen Lisesi öğrencisi Mehmet Baskın, SÖZ-1'de yine Er-Bakır Fen Lisesi öğrencisi Egemen Özkan ile EA-1'de de Özel Denizli Lisesi öğrencisi Gökçe Sultan Tüzün dereceye giren öğrenciler oldu. 

iha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 18:34:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?