3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

ÖSS'de dereceye girenlere ödül

DTO'DAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Denizli Ticaret Odası (DTO), 2009 ÖSS'de, Denizli'den Türkiye genelinde ilk 100'e giren 9 öğrenciye dizüstü bilgisayar, öğrencilerin başarısında önemli rol oynayan 50 dershaneye de teşekkür belgesi verdi.

DTO konferans salonunda düzenlenen ödül töreninde konuşan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, başarıyı teşvik etmek amacıyla geçen yıl ÖSS'de başarılı olan 13 öğrenciyi ödüllendirdiklerini söyledi. Bu sene de ÖSS'de ilk 100'e giren 9 öğrenciyi ödüllendirdiklerini ve bu başarıda katkısı olan dershanelere de teşekkür belgesi verdiklerini belirten Özer, "Eldeki başarıda, Milli Eğitim camiasının yanısıra dershanelerin payı da büyüktür. 29 meslek komitemiz içinde yer alan dershanelerimizi eğitime sağladıkları bu katkılar dolayısıyla tebrik ediyorum. Öğrencilerimize ve eğitim camiamıza başarılarının devamını diliyorum." dedi. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan, eğitime her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyleyerek, Denizli'nin her konuda olduğu gibi eğitimde de örnek bir şehir olduğunu belirtti. Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar ise eğitimin başarıya ulaşabilmesi için aile, okul, öğrenci ve dershanelerin birlikte hareket etmesi gerektiğini söyleyerek, "Denizli Ticaret Odası eğitime çok büyük önem vermektedir. Odanın 250 öğrenciye burs vermesi küçümsenmeyecek bir rakamdır. Ayrıca ilk 100'e girerek başarı elde eden öğrencilerin ödüllendirilmesi de eğitime verilen ayrı bir destektir." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, Hamide Gizem Semerci, Fahrettin Çövüt, Mustafa Özcan, Tuba Aydoğan, Hatice Kübra Ayhan, Hüseyin Ateşer adına annesi Zehra Ateşer, Yusuf Yılmaz adına babası Mustafa Yılmaz, Eril Gün Ezerel adına babası Hilmi Ezerel ve Gizem Ülker adına kardeşi Erdem Ülker'e diz üstü bilgisayarlar verilirken, DTO üyesi 50 dershaneye de teşekkür belgesi verildi.

DTO'DAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2009 Çarşamba 15:20:05
Güncelleme :26 Kasım 2009 Perşembe 13:17:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?