5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Otobüs durakları yenileniyor

Denizli Belediyesi, şehir içi yolcu taşıyan halk otobüslerinin duraklarını yenileyerek kent dokusuna uygun hale getiriyor. 

Denizli Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü, 65 durağın yenilenmesi için Kent Mobilya İhalesi'ni kazanan Bilgili Medya Şirketi'yle anlaşma yaptı. 

Şirket, anlaşma gereği söz konusu durakların hem bir yıllık reklam bedeli 375 bin YTL'yi Denizli Belediyesi'ne ödeyecek, hem de tüm durakların yenilenmesini, 50 adet reklam raketleri ve 30 adet mega lıght reklam tabelasıyla 90 adet bilboardu ücretsiz olarak yapacak. Denizli Belediyesi'nin kontrolündeki çalışmalar İstiklal Mahallesi'ndeki otobüs duraklarının yenilenmesiyle başladı. 

Yaklaşık 45 gün sürecek çalışmalar sonucunda şehrin genelindeki 65 otobüs durağı, yağmurda küflenmeyen, paslanmaz çelik ve cam kullanılarak kent dokusuna uygun hale getirilecek. 

Denizli Belediyesi Emlak İstimlak Müdürü Muharrem Çınar, bu çalışmalar nedeniyle Denizli Belediyesi'nin kasasından hiç para çıkmadığı gibi 10 yıl süreyle ihaleyi kazanan söz konusu firmanın yılda 375 bin YTL bedel ödeyeceğini söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2006 Çarşamba 18:04:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?